Oprava odesílání zakázané zprávy při odesílání obrazových a normálních zpráv

Uživatelé Androidu se potýkají s problémem, že se při pokusu o odeslání obrázku prostřednictvím textové zprávy zobrazí zpráva „odeslání zakázáno“. Nejsou si jisti, jak se to stalo, ale je to velmi dráždivé. Níže jsou uvedena řešení, která můžete zkusit opravit zobrazením chybné zprávy při odesílání obrázku pomocí běžných zpráv.

Nastavení MMS



Ujistěte se, že nastavení telefonu umožňuje odesílání MMS, protože obrázky jsou odesílány prostřednictvím MMS. Přejděte do Nastavení telefonu a poté do zpráv. V nastavení zpráv zapněte možnost MMS. To by opravilo zobrazování chyby zakázané zprávy při odesílání obrázku prostřednictvím běžných zpráv.





Výchozí aplikace pro zasílání zpráv

Chcete-li opravit zobrazování chyby zakázané zprávy při odesílání obrázku pomocí běžných zpráv, použijte výchozí aplikaci pro zasílání zpráv v telefonu. Tato chyba se obvykle objeví, pokud k odesílání textových zpráv používáte více než jednu aplikaci pro zasílání zpráv. Pokud máte více než jednu aplikaci pro zasílání zpráv, lze jako výchozí aplikaci nastavit pouze jednu z nich. Při použití aplikace, která není nastavena jako výchozí, se zobrazí tato chyba a vy nebudete moci poslat obrázek běžnými zprávami.



Obnovení továrního nastavení

Přejděte do Nastavení telefonu a poté Zálohujte a Obnovte. Nyní zrušte zaškrtnutí možnosti automatického obnovení a obnovení továrního nastavení telefonu. Před obnovením továrního nastavení telefonu se ujistěte, že jste zálohovali svá data, abyste předešli ztrátě. Proces obnoví váš telefon a resetuje připojení k síti. Obnoví se tím tovární nastavení telefonu a opraví se chybová zpráva při odesílání obrázku pomocí běžných zpráv.

Vyčistit mezipaměť

Chcete-li opravit zobrazování chyby zakázané zprávy při odesílání obrázku prostřednictvím běžných zpráv, vymažte mezipaměť telefonu. Přejděte do Nastavení telefonu a poté do Aplikace. Na kartě Aplikace přejděte do Správce aplikací a klepnutím na aplikaci pro zasílání zpráv vymažte mezipaměť. Po potvrzení klepnutím na Ano vymažete data z mezipaměti pro aplikaci pro zasílání zpráv.