Jak přidat další uživatelský účet do prohlížeče Chrome

Pokud sdílíte počítač se svými rodinnými příslušníky nebo přáteli. Je důležité oddělit uživatelské účty od operačního systému počítače. Tímto způsobem dostanete věci tak, aby fungovaly podle vašich preferencí a přizpůsobení; výchozí volba prohlížeče, chování myši, hudební seznam skladeb a udržení soukromých věcí, dobře, soukromé!

Proces přihlášení a odhlášení z vašeho účtu (řekněme Windows) však může být těžkopádný. To je důvod, proč Google integroval do prohlížeče Chrome různé uživatelské účty. I když nemusíte procházet těžkopádným procesem odhlášení, někdo jiný se přihlásí do svého uživatelského účtu v počítači. Prohlížeč Chrome vytváří účty pro každého uživatele ve stejném uživatelském účtu Windows a přináší veškerou vaši historii procházení, záložky a hesla.



Přestože si každý uživatel udržuje svoji samostatnou online identitu. Nejlepší věc na uživatelském účtu Chrome je, že můžete přepínat z jednoho uživatelského účtu na druhý za běhu. Stačí několik kliknutí a jste na svém profilu, dalším kliknutím a několika klepnutím jiný uživatel změnil Chrome na nastavení svého uživatelského účtu. Profil každého uživatele je však oddělen od soukromých profilů ostatních uživatelů, kteří k procházení používají stejný počítač.



Jak to funguje, můžete si vytvořit uživatelský účet pro Chrome pro všechny své rodinné příslušníky a přátele, s nimiž sdílíte počítač. Když se chlap střídá v počítači, není třeba se odhlásit a potom se přihlásit. Kliknutím na tlačítko můžete změnit uživatelský profil Chrome z jednoho použití na druhé.

Jak nastavit účet hosta v prohlížeči Chrome

Spusťte prohlížeč Chrome a přejděte do adresního řádku. Vepište chrome: // settings a stiskněte klávesu Enter.chrome user account



Klikněte naSpravujte ostatní lidi pak se v novém okně Chrome objeví vyskakovací okno s profily všech přihlášených uživatelů. Chcete-li přidat nového uživatele, klikněte naPřidat osobu v pravém dolním rohu nového vyskakovacího okna.chrome user accountchrome user account

Zadejte jméno druhého uživatele a vyberte vhodný avatar. Nový uživatel bude mít svůj účet zprovozněn a může se přihlásit k účtu Google a nechat si synchronizovat historii procházení, záložky a hesla ze všech ostatních zařízení do svého profilu.chrome user account

Chcete-li přepnout z jednoho uživatele na druhého, jednoduše klikněte na jmenovku v pravém horním rohu prohlížeče a vyberte uživatelský účet, na který chcete přepnout.



Můžete si také prohlédnout prohlížečHost režim, který umožňuje prohlížení v prohlížeči Chrome bez uložení historie, souborů cookie a hesel do prohlížeče.chrome user account

N / B >> Tento tip byl napsán na základě prohlížeče Chrome 67 ve verzích mnohem dřívějších nebo pozdějších, než které by mohly mít poněkud odlišný způsob přidání / smazání uživatelského účtu v prohlížeči Chrome.