Jak zablokovat někoho na Instagramu pro iPhone a Android

Instagram je skvělá aplikace pro sdílení fotografií, jejíž uživatelé jsou nyní v miliardách po celém světě. Stejně jako v jakékoli aplikaci existují i ​​na Instagramu nějaké problémy a problémy. Stejně jako lidé, kteří jsou spamem nebo blbec, sdílejí své zbytečné fotografie posedlá nebo vás obtěžují. Ať už je důvod jakýkoli, můžete na Instagramu někoho zablokovat a je to docela snadné. Na Instagramu můžete někoho zablokovat, aniž byste o tom dali vědět. Budu diskutovat o způsobu blokování lidí na Instagramu v iPhone a Androidu. Zde je návod, jak to udělat.

Blokujte někoho na Instagramu v iPhone

Spusťte na svém iPhone Instagram.



Nyní v rozhraní klepněte na ikonu profilu.



block someone on instagram 1

block someone on instagram 2



Nyní klepněte na Sledující nebo Následující, protože můžete zablokovat kohokoli z vašich následovníků a od těch, které sledujete.

block someone on instagram 3

V seznamu uživatelů stačí klepnout na libovolné jméno, které chcete zablokovat na Instagramu.



block someone on instagram 4

Nyní klepněte na záložku „Více“ z pravé strany obrazovky, místo se 3 tečkami.

Získáte tři možnosti hraní. Prvním z nich je Blokovat uživatele, druhým je Nevhodný stav a třetím je Kopírovat URL profilu.

block someone on instagram 5

Klepněte na možnost Blokovat uživatele a potvrďte, když se vyskakovací okno zeptá na potvrzení.

Obdržíte potvrzovací zprávu, že uživatel byl na Instagramu zablokován.

A je to. Takto někdo zablokoval Instagram na iPhone. Nyní se podívejme, jak to udělat v systému Android.

Blokujte někoho na Instagramu pro Android

Spusťte v telefonu Android aplikaci Instagram.

Otevřete jakýkoli profil na Instagramu, který chcete zablokovat. To lze provést vyhledáním jejich jména nebo klepnutím na sledovatele nebo na následující kartu.

Klepněte na další kartu se 3 tečkami nebo na šipku.

Získáte možnost uživatele zablokovat. Stačí na něj klepnout, potvrdit a máte hotovo.

Takto někdo zablokoval Instagram v systému Android a iPhone.

Je důležité si uvědomit, že i po zablokování někoho na Instagramu bude blokovaná osoba stále schopna se vám líbit a komentovat. Nebude moci vidět příspěvky, aktualizace od vás nikde. Všechny předchozí aktivity, jeho / její komentáře k vašim příspěvkům zůstanou tam, dokud a pokud je neodstraníte ručně. Blokovaná osoba nebude také upozorněna, pokud někoho zablokujete na Instgramu. Užívat si!

Zdroj fotografie: iGeeksBlog