Jak odstranit, vymazat historii nedávného vyhledávání v aplikaci Facebook Messenger

Facebook Messenger používá denně miliony lidí. Lidé ve své aplikaci Facebook Messenger vyhledávají různé výrazy a další lidi. To je důvod, proč je třeba odstranit nedávnou historii Facebook Messenger. Měli byste smazat svou historii Messenger, protože se zobrazuje po dlouhou dobu při každém otevření aplikace Messenger a klepnutím na vyhledávací pole zadejte cokoli.

Vymazat nedávnou historii vyhledávání v aplikaci Messenger

Většina lidí stále vidí historii vyhledávání na Facebooku Messenger, protože je stále přihlášena na svém účtu Facebook a Messenger. Jakmile se odhlásíte z Facebooku a zabijete relaci pro messenger, historie vyhledávání messengerů na Facebooku se automaticky smaže.





Zde je návod, jak to udělat

Přihlaste se na Facebook a přejděte do Nastavení účtu. Přejděte na Zabezpečení a přejděte na Aktivní relace. U aktivních relací klepněte na tlačítko křížku. Tím se odhlásíte z aplikace Messenger, čímž se odstraní veškerá historie vyhledávání.

Poté přejděte do aplikace Facebook Messenger a zobrazí se upozornění, že relace byla odhlášena.



Nyní se znovu přihlaste ke svému účtu Facebook a přejděte na Facebook Messenger a uvidíte, že není k dispozici žádná historie vyhledávání.

Dalším snadným způsobem, jak vymazat historii vyhledávání v aplikaci Facebook Messenger, je odstranit aplikaci Facebook i Messenger. Nainstalujte aplikace znovu a přihlaste se k účtu, protože předchozí relace skončí.



Takto můžete odstranit a vymazat historii vyhledávání na Facebooku v aplikaci Messenger v iPhone a Androidu. V případě otázek a zmatků, komentář k tomuto příspěvku níže.

Obrázky převzaty z: WikiHow.com