Jak odstranit sdílené fotografie, obsah na Facebook Messenger v Androidu, iPhone

Všichni sdílíme fotografie a obsah s našimi přáteli ve službě Facebook Messenger. Ale co kdybyste chtěli smazat část sdíleného obsahu a fotografií z Facebook Messenger. Uživatelé aplikace Messenger uvádějí, že bez ohledu na to, kolikrát smažou fotografie a obsah ze svých vláken aplikace Messenger, stále uvidí sdílené fotografie, když v aplikaci Messenger klepnou na možnost „zobrazit sdílené fotografie“. Lidé dokonce vidí fotografie, které sdíleli téměř před rokem. Zdá se, že problém je specifický pro zařízení, což znamená, že sdílené fotky nebudou k dispozici, pokud se přihlásíte k Messenger z jiných zařízení. Je to hlavně proto, že Messenger ukládá fotografie do souborů mezipaměti. Uživatelé však nemohou odebrat sdílené fotografie ani po odstranění mezipaměti ze svých telefonů.



Smazat sdílené fotografie, obsah na Facebook Messenger

Jedním z nejvíce mluvených způsobů, jak smazat fotografie, je dlouhé stisknutí fotografie v konverzaci a její smazání. Tím se však odstraní pouze obsah z vaší strany. Druhá strana to bude i nadále vidět a také je uvidíte v sekci Zobrazit sdílené fotografie.



1 - Nejjednodušším způsobem, jak pracovat na smazání sdíleného obsahu a fotografií na Facebook Messenger, je úplné odinstalace aplikace. Odstraňte aplikaci a počkejte několik minut. Nainstalujte znovu aplikaci Messenger a uvidíte, že po klepnutí na možnost Zobrazit sdílené fotografie nebudou k dispozici žádné fotografie.

2 Tento trik je docela divný. Ale funguje to. Předpokládejme, že chcete smazat všechny fotky, které jste kdysi sdíleli se svým přítelem Johnem. Vytvořte nový skupinový chat na Facebooku, ve kterém budou mít tři lidé: Vy, John a další uživatel. Můžete přidat libovolného dalšího přítele. Po vytvoření skupiny požádejte svého přítele, aby opustil chatovací skupinu, takže ve skupině zůstanete pouze vy a John. Toto vlákno chatu přepíše předchozí vlákno chatu vás a Johna, čímž se odstraní všechny sdílené fotografie a obsah.



4. Otevřete Nastavení telefonu a přejděte do Úložiště. Nyní přejděte k Obrázky a bude zde sekce pro Fotky Messenger. Zde uvidíte možnost Sdílené fotografie. Smažte všechny tyto fotografie ručně. Tím smažete veškerý sdílený obsah na Facebooku.

5- Pokud používáte telefon se systémem Android, postupujte podle následujících kroků.

Přejděte na Nastavení a přejděte na Najít účty a poté klikněte na Messenger a poté na něj klikněte pravým tlačítkem a odeberte účet.



6) Přejděte do Nastavení a Správce aplikací a poté na Odstranit mezipaměť a data pro aplikaci Facebook Messenger. Klikněte na tento odkaz Chcete-li zobrazit podrobný způsob, jak odstranit mezipaměť a data pro jakoukoli aplikaci.