Jak odepřít Facebook přístup do Camera Roll a galerie fotografií: Zastavte Facebook z nahrávání vašich fotografií

Facebook je stále strašidelnější každý den. Při instalaci aplikace Facebook, aplikace vás neustále opravuje, abyste získali přístup k telefonu uloženému v galerii. Mnoho uživatelů nečte oznámení jasně a uděluje přístup k médiím aplikaci Facebook. Mohlo by dojít k náhodnému úniku vašich fotografií na Facebook a stát se problémem ochrany soukromí. V tomto článku vám řeknu, jak odepřít přístup Facebooku do vaší fotogalerie.

Jak odepřít Facebook přístup do Camera Roll a galerie fotografií

1 - Spusťte Nastavení v telefonu Android a poté přejděte na Aplikace. Nyní přejděte dolů a klikněte na „Facebook“. Zobrazí se možnost „Oprávnění“. Nyní přejděte na „Úložiště“ a poté přejeďte prstem po pravé straně, aby se úložiště navždy vyplo.



2 - Dalším řešením, jak zastavit synchronizaci Facebooku s vašimi fotografiemi a odepřít přístup Facebooku do vaší fotogalerie, je provést změny v nastavení aplikace Facebook.



Otevřete aplikaci Facebook a poté přejděte na Účet-> Nastavení aplikace a poté použijte možnost „Synchronizovat fotografie“.

Vyberte možnost Nesynchronizovat moje fotografie nebo vypněte synchronizaci.



Tím se zakáže přístup Facebooku k vaší kameře a dalším fotografiím v galerii.

Pokud vás aplikace Facebook stále chybí a přistupuje k vašim fotografiím, komentujte tento příspěvek a my se vám ozveme s jiným řešením.