Jak se dostat pryč při čtení zpráv WhatsApp bez deaktivace „naposledy viděných“ a „přečtení“ a stále se vaše nezobrazovat

unseen whatsapp

Někteří z nás najdou v WhatsApp špatně chuť v ústech funkce „Přečíst potvrzení“ a „Poslední vidění“. Nelíbí se nám, protože to trochu zbavuje vaše soukromí a způsobuje, že se věci cítí vždy naléhavé. Naléhavost odpovědět, naléhavost vyjádřit se.

To je, že tyto funkce deaktivujeme; a jsou naprosto v pořádku, když nedostáváme „potvrzení“, že náš kontakt obdržel zprávu, viděl aktualizace našich WhatsApp statusů nebo viděl, kdy byli naposledy online.



Ale asi bych měl mluvit sám za sebe, že? Pokud se vám nedaří dostat tato „potvrzení“ na aktivity vašich kontaktů WhatsApp, ale zároveň se vám nelíbí, když jste na přijímacím konci. Jelikož to funguje jako výměnný obchod, chcete to potvrdit na svém konci, pouze pokud necháte ostatní potvrdit i na vás.

Dříve to bylo, že byste mohli použít GB WhatsApp, vidličkou verzi aplikace, ale od té doby byla zakázána. Kromě dočasného zákazu samotných uživatelů to již není možnost. Protože to byla nezákonnost ab initio.

Neviditelná aplikace na záchranu

Do GB WhatsApp bývalí uživatelé a uživatelé, kteří nemají rádi systém výměnného obchodu na WhatsApp, co když vám řeknu, že existuje jiný způsob? Způsob, kterým nechcete, aby vaše kontakty věděly o vašem „naposledy viděném“ nebo „přečtení“, ale můžete je znát!



jak odstranit nálepky z snapchat

Neviditelná aplikace dělá přesně to, aniž by porušovala autorská práva WhatsApp, což znamená, že jsou minimální šance na zákaz jako GB WhatsApp. A hádejte, co vám dává stejnou funkci nejen na WhatsApp, ale také Telegram, Facebook Messenger a Viber.unseen whatsapp

Stačí si stáhnout neviditelnou aplikaci z internetu Obchod Play, do zařízení Android. Po instalaci vyberte aplikace IM, na které chcete neviditelné, a pokaždé, když dostanete novou zprávu, řekněme WhatsApp, aplikace zprávu zachytí. Umožní vám přečíst zprávu bez aktivace funkcí „potvrzení“ na WhatsApp, jako je „Naposledy viděno“ a „Přečíst potvrzení“.

To vám dává svobodu odpovídat, kdykoli je to možné, odstraněním naléhavosti a zároveň se na vašich kontaktech stále zobrazuje „Poslední viděný“ a „Přečíst potvrzení“. Budou také dostávat to samé od vás, ale pouze pokud budete chtít; čas, kdy aplikaci skutečně používáte, abyste odpověděli na jejich zprávy. Ne, když jste ji použili ke čtení zprávy; spíš „odložené“ potvrzení vašich kontaktů.