Nyní můžete svůj Uber účet trvale smazat prostřednictvím aplikace

uber

Uber běží jako jedna z těch věcí, které se snadno dostanou, ale téměř nemožné se z nich dostat. Zní to jako závislost, že?

Doufáme, že víte, že smazání vašeho účtu Uber nekončí tím, že smažete / odinstalujete aplikaci. To znamená, že aplikaci již nemáte ve svém smartphonu spuštěnou, ale všechny vaše údaje zůstávají aktivní pod vaším profilem na serverech Uber.





Chcete-li skutečně smazat svůj profil Uber, dříve to byl proces, který začal tím, že jste společnosti podali žádost. Požadavek nejprve prochází agentem zákaznického servisu, který (samozřejmě) se vás snaží z toho promluvit, ale pokud zůstanete silní a neústupní. Uber obdrží váš příspěvek a vy budete muset počkat, až budou zpracovány smazání vašeho profilu.

Tak to bývalo, až do právě vydané aktualizace aplikace Uber. Nyní můžete svůj profil (a všechny vaše informace uložené na serverech Uber) smazat jednoduše tak, že v aplikaci přejdete do nové části pro odstranění účtu. Zobrazí se upozornění, že smazáním účtu deaktivujete také svůj profil po 30 dnech.

To znamená, že všechny informace, které o vás Uber má; osobní identita, záznamy o výletech a další podrobnosti budou ze svých serverů po 30 dnech ode dne smazání účtu zcela vymazány.



Proč by někdo chtěl smazat svůj účet Uber?

To by mohl být kdokoli odhad. Pokud se však obáváte, jak aktivní Travis Kalanick se stala v americké politice, což by mohlo být dost důvodů, aby se někteří chtěli odloučit od Ubera. Pak jsou tu obvinění ze sexuálního obtěžování v rámci společnosti.

Pointa je, že by mohlo být mnoho důvodů, proč by někdo chtěl smazat svůj účet Uber. Některé jsou tak jednoduché, jak už pro vás nejde o nejpohodlnější nebo nejlevnější aplikaci na zavolání taxi na trhu. Ať už jste z jakýchkoli důvodů, nikdy nebylo snazší smazat váš účet Uber před touto aktualizací.